Liekokuja 6 03100 Nummela  |   Puh. 0400 440 250

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy

Varastointiratkaisut yli 40 vuoden kokemuksella

Pyydä hyllytarjous!

Kerro hyllytarpeestasi, niin tarjoamme sopivan ratkaisun.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy
Y-tunnus: 20121205

Käyntiosoite
Liekokuja 6
03100 Nummela

Postiosoite
Krattivuorentie 7 E 10
02320 Espoo

Puh: 0400 440 250

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Arkistohyllyt Espoo

Arkistohyllyt

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy myy laadukkaat ja kätevät arkistohyllyt kodeille, yrityksille ja yhteisöille Nummelassa ja pääkaupunkiseudulla. Tilaa nyt!

Lue lisää

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 8Jaa

Varastohyllyt Nummelasta - myymme uudet ja käytetyt!

Nummelalainen Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy myy teräksisiä varastohyllyjä pääkaupunkiseudulla ja koko Suomen alueella. Tarjoamme varastointia helpottavia ratkaisuja mm. kotitalouksille, yrityksille sekä erikokoisille teollisuuden toimijoille.

Valikoimissamme on sekä uusia että käytettyjä hyllyjä. Käytettyjen hyllyjen valikoimamme vaihtelee päivittäin, joten kannattaa tiedustella päivän tilanne tai kertoa tarvittavat mitat ja määrät, niin järjestämme sopivat tuotteet.

Ostamme ja noudamme pois käytettyjä varastohyllyjä.

Varastohyllyt

Valikoimissamme on edustettuna mm. seuraavia merkkejä: Kasten, Electrolux, Lundia, Levypyörä, Megalux, Regall ja Dexion.

Soita nyt ja tilaa kätevät varastohyllyt kotiin tai yrityksellesi! Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy palvelee Nummelasta käsin koko Suomeen.

Varaosat ja tarvikkeet

Valikoimissamme on runsaasti teräshyllyjen varaosia ja lisätarvikkeita, kuten hyllykannattimia, tukilevyjä, taustaristikoita, alustassuja, tunnelisuojia ja muovilaatikoita. Kysy lisää!

Tarjoamme asiakkaillemme myös varastohyllyjen asennus-, suunnittelu- ja kuljetuspalveluita. Lisäksi korjaamme vaurioituneiden kuormalavahyllyjen päätyjä sekä arkistointihyllyjen akseleita ja ketjuja.

Yhteystiedot

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy

Liekokuja 6

03100 Nummela