Liekokuja 6 03100 Nummela  |   Puh. 0400 440 250

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy

Pyydä hyllytarjous!

Kerro hyllytarpeestasi, niin tarjoamme sopivan ratkaisun.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy
Y-tunnus: 20121205

Käyntiosoite
Liekokuja 6
03100 Nummela

Postiosoite
Krattivuorentie 7 E 10
02320 Espoo

Puh: 0400 440 250

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Arkistohyllyt Nummelasta – mapit ja paperit ojennukseen

Toimitamme kätevät arkistohyllyt kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille Nummelasta maanlaajuisesti. Valikoimissamme on sekä uusia että käytettyjä hyllyjä useilta merkeiltä. Voit myös tilata meiltä hyllyjen tarvikkeet ja varaosat, kuten hyllynkannattimet, tukilevyt ja muovilaatikot. Kysy lisää!

Toimitamme hyllyt paikan päälle tilausosoitteeseen ja tarvittaessa viemme vanhat pois!

Soita nyt ja tilaa kätevät arkistohyllyt kotiin tai yrityksellesi! Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy palvelee Nummelasta käsin koko Suomeen.

Arkistohyllyt

Arkistohyllyt Espoo

Etusivun kuvassa levypäädyn korkeus on 1 990 mm ja hyllytasojen mitat 300 x 900 mm. Taustaristikko on 900 mm. Säätöpalat saatavilla tilauksesta. Kaksipuoleisessa hyllykössä on 6 x 14 ruuvit ja mutterit. Yksipuoleisessa hyllykössä on 6 x 10 ruuvit ja mutterit.

(kuvassa K75 kuormalavahyllyn päätyelementti ja vaakapalkki)

Arkistohyllyt Espoo