Liekokuja 6 03100 Nummela  |   Puh. 0400 440 250

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy

Pyydä hyllytarjous!

Kerro hyllytarpeestasi, niin tarjoamme sopivan ratkaisun.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy
Y-tunnus: 20121205

Käyntiosoite
Liekokuja 6
03100 Nummela

Postiosoite
Krattivuorentie 7 E 10
02320 Espoo

Puh: 0400 440 250

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy sijaitsee Nummelassa

Myymme uusia ja käytettyjä arkisto-, varasto- ja kuormalavahyllyjä Nummelasta pääkaupunkiseudulle ja koko Suomen alueelle. Tarjoamme asiakkaillemme myös hyllyjen varaosia sekä tarvikkeita. Toimitamme tuotteet perille ja viemme tarvittaessa vanhat pois. Ota yhteyttä!

Teräshyllyt Valtoaho & Niskanen Oy

Käyntiosoite
Liekokuja 6
03100 Nummela

Postiosoite
Krattivuorentie 7 E 10
02320 Espoo

Puh.  0400 440 250
info@terashyllyt.fi
www.terashyllyt.fi